Velkommen

Her på hjemmesiden min deler jeg video fra mine reiser rundt omkring i verden. Reiseantallet er allerede oppe i det svimlende tallet TO og reisefeberen ser absolutt ikke ut til å avta. I år gikk turen til den ekstremt ville, villmarken i Alaska. For å overleve måtte jeg lære meg fluefiske, den eneste godkjente måten å fange den eneste godkjente matkilden i Alaska, den berømte Kongelaksen.

Det skal sies at det var strengt forbudt å ta kongelaksen opp av vannet og absolutt ulovelig å smake på den. Antallet fisk jeg til slutt klarte å fange, er vel like svimlende som antall reiser jeg har filmet.

Men FOR en tur!

Reisen legges ut i flere videoepisoder og så får dere, akkurat som meg, bare vente i spenning på hvor feberen tar meg neste gang!

 Den eneste erfaringen jeg hadde med flue og fiske før Alaskaprosjektet, var at fluer liker å fly og spise bæsj, og at fisk er halvparten av det man har i en fiskepinne!

Jeg heter altså Gard Hammerseng og høsten 2014 kjøpte jeg meg et kamera. Mer presist et videokamera. Jeg kjøpte en sykkel og en tralle også! Så sa jeg opp jobben, pakket det jeg kunne trenge i tralla og syklet av sted i Norge for å se vårt vakre land. Vårt vakre land disket opp med tidenes regnvær og jeg fikk den fantastiske opplevelsen av å sykle Norge på tvers med våte underbukser. Herlig:)

I sommer lot jeg sykkelen og tralla stå hjemme og tok med meg videokameraet på ny tur til Alaska!

Jeg setter stor pris på alle dere som deler, liker og følger med på det jeg legger ut. Det gjør veien videre lettere, og det gir utrolig mye motivasjon.

Du finner meg også på: InstagramFacebook og Youtube.