Vinterdvalen er over #1

Etter en lang vinter er det klart for oppkjøringen til mitt neste videoprosjekt.
Som den spontane og litt småsurrete typen jeg er, befinner jeg meg nå i et herlig reisefølge, bestående av godt voksne sportsfiskere som skal til Alaska for å fange den berømte kongelaksen. Siden jeg aldri har fisket med fluestang, aldri fått fisk over 3 kilo, og aldri hørt om at filtsåler kan være lovlig eller ulovlig, stiller jeg absolutt sterkest i gruppa for den som kommer til å lære mest!

Et bedre utgangspunkt for å lære og oppleve nye ting skal man lete lenge etter. Da jeg takket ja til å være med, var det først og fremst den fantastiske naturen i Alaska som fristet, men nå som jeg har satt meg mer inn i fluefiske og fått høre mer om laksen, kribler det i kroppen av tanken på å få en skikkelig konge på kroken(eller på flua?)!

Leave your comment